Evohé tancarà la gira d’‘Enclaves libres’ a la Violeta d’Altafulla aquest 1 de juny

REDACCIÓ – Altafulla, 29/5/2024

La companyia de dansa Evohé tancarà la gira de l’espectacle ‘Enclaves libres’ aquest dissabte 1 de juny al Centre Cultural Casal la Violeta. Serà a les 19 hores on la companyia convidarà a l’espectador a submergir-se, a través dels seus diferents passatges, en un món suggeridor i oníric amb una mirada íntima sobre l’amor i la llibertat.

El resultat és un espectacle delicat, fresc, poètic i viu on la dansa, l’audiovisual, el text i l’atmosfera creada a través de la música original, viuen conjuntament en la cerca de terrenys on la bellesa ens habita i arriba a transformar la realitat. És en aquest transitar on esdevenen noves vies que ens poden ajudar a veure el món des d’un altre prisma. Un món on la composició de les parts, de cadascuna d’elles, és imprescindible per poder arribar a formar part d’un tot.

Petits refugis en l’àmbit quotidià que es converteixin en un viver d’arrels que sigui capaç de fer créixer espais temporalment autònoms que ens permetin cercar noves maneres de relacionar-nos, aixoplugades sota un engranatge diferent del sistema que ens mou, però que no ens commou.

L’espectacle ‘Enclaves Libres’

Aquesta peça ha estat en residència artística i tècnica en el Teatre Principal de Valls de la demarcació de Tarragona, amb la visita de Chris Evans (intèrpret londinenc i assessor de moviment durant més de sis anys de la Companyia Hofesh Shechter) oferint una assessoria artística.

La primera versió d’aquesta peça va ser presentada l’1 de maig de 2022 a la Sala Trono de Tarragona amb un sold out de les tres funcions programades. L’estrena oficial d’aquesta peça va tenir lloc al Teatre Principal de Valls, el 12 de novembre de 2022. Seguidament els dies 18 i 19 de novembre a la Sala Trono de Tarragona i el 3 de desembre a l’Espai de la Tabacalera de Tarragona dins del cicle de ‘Cultura en dansa’ de l’Ajuntament de la ciutat. Darrerament, en el marc del 8M, Enclaves libres, va ser representada a l’Auditori Josep Carreras de Vila-Seca.

El preu de l’entrada és de 5€. Podeu adquirir-les al portal web altafulla.cat i a codetiquets.

Foto: La ansa arriba aquest 1 de juny al Centre Cultural Casal la Violeta, / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This