La benzinera d’Altafulla serà un nou punt de devolucions d’Amazon

REDACCIÓ – Altafulla, 29/5/2024

Després de completar amb èxit una prova pilot, Repsol i Amazon han llençat un nou servei perquè els clients facin les seves devolucions a les estacions de servei que la companyia multienergètica té a l’Estat Espanyol.  Avui dia, Repsol compta amb més de 700 estacions que ofereixen als clients la possibilitat de fer les seves devolucions d’Amazon i, en els pròxims mesos, s’aniran ampliant al llarg de la xarxa de Repsol. Una d’aquests punt de devolucions d’Amazon és la benzinera d’Altafulla. També ho és una estació de servei propera, la de la Savinosa.

Aquest servei de devolucions d’Amazon, que utilitza la infraestructura de les estacions de servei, és pioner a Europa i s’afegeix a la recollida de paquets als Amazon Lockers que Repsol ja té instal·lats en gran part de les seves localitats. Amb aquest nou servei, ambdues companyies fan que l’experiència de compra sigui més còmoda per als clients, aprofitant el fàcil accés i l’ampli horari que tenen les estacions de servei de Repsol.

Jorge Escuín, Director d’Estratègia i Desenvolupament de Negoci de Mobilitat de Repsol, ha assenyalat que “aquest nou servei de devolucions d’Amazon ens permet continuar ampliant els motius pels quals els clients ens visiten. A més, reforça el posicionament de les nostres estacions de servei com a punts estratègics per als ciutadans en el seu dia a dia”.

El procés per utilitzar aquest servei és molt senzill: els clients d’Amazon que decideixin retornar les seves compres han d’accedir a les seves comandes a l’app o al web Amazon.es, seleccionar l’opció estació de Repsol com a punt de devolució i, automàticament, obtindran un codi QR al seu correu electrònic i a l’app que hauran de presentar als treballadors de l’estació.

Els clients d’Amazon no hauran d’empaquetar el producte ni col·locar etiquetes. L’únic que hauran de fer serà portar el producte a l’estació en el seu estat original i amb l’embalatge del fabricant. A més, també hauran d’incloure qualsevol peça, accessori o manual que aquest pugui contenir. Gràcies a l’àmplia xarxa d’estacions Repsol, serà possible cobrir zones allunyades de nuclis urbans i poblacions que facilitaran les devolucions a tots els ciutadans.

Repsol continua evolucionant i transformant el model de negoci a les seves estacions de servei, proporcionant la millor i més completa oferta d’energies per a la mobilitat i tots els serveis que aporten valors als clients, a través d’aliances innovadores amb partners líders en els seus respectius sectors.

El nou servei de devolucions ofereix un gran valor per als clients d’Amazon, fent més còmoda i fàcil la devolució de les seves compres sense la necessitat d’afegir caixes ni imprimir etiquetes. A més, els clients podran trobar aquesta opció en les més de 700 estacions de servei Repsol repartides per tot el territori espanyol.

Foto: La benzinera d”Altafulla oferirà un nou servei. / REPSOL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This