L’1 de juny la Riera de Gaià acull el Solstici musical

REDACCIÓ – La Riera de Gaià, 29/5/2024

La plaça Major de la Riera de Gaià serà la seu aquest proper dissabte, 1 de juny, entre les 18 i les 24 hores, el Solstici musical. La jornada arrencarà a les 18 hores amb l’escenari obert, amb actuacions de músics amateurs del Baix Gaià.

A les 19 hores actuarà Cantarelus, seguit a les 20 hores amb Teen Voices i el Cor Jove Kesse. A les 21 hores està previst el sopar a la fresca i e carmanyola, però també hi haurà barra de bar amb biquinis i frankfurts, entrepans vegetals i begudes.

A les 22 hores, arribarà l’actuació d’Olga Pes, que presentarà el seu treball Desiré, amb un format musical de power trio, amb Alex Merino a la bateria i Gus Luz al baix elèctric, explorant els estols groove i funk. Tots els actes són lliures i gratuïts.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This