S’inicien les obres per reparar els danys a la platja de Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 27/5/2024

Han arrencat les obres per reparar els danys a la platja de Creixell, gràcies a què el municipi del Baix Gaià hagi estat un dels escollits per beneficiar-se d’una subvenció per part del govern espanyol. Concretament, es tracta d’una ajuda destinada a reparar els desperfectes ocasionats pel temporal Nelson a finals de març.

L’Estat ha destinat 3.360.000 euros en total a les costes de Tarragona, Barcelona i Girona. En el cas de la demarcació tarragonina, l’import ha sigut d’1,16 milió d’euros, com va anunciar dies enrere l’executiu espanyol arran de la declaració d’emergència de les obres per part del Consell de Ministres.

Respecte a la platja de Creixell, el seu estat ha empitjorat amb els temporals posteriors que hi ha hagut entre els mesos de març i maig. El nivell de l’aigua ha pujat i ha engolit bona part de la sorra, una circumstància que ha afectat trams concrets. Les conseqüències més visibles han estat els danys als serveis de dutxa i els accessos.

El temporal Nelson va provocar diferents estralls en diverses platges de la costa catalana i també a Tarragona, on Creixell és l’única població del Baix Gaià, tret de la capital, que ha rebut aquests fons especials de l’Estat espanyol per arreglar la platja. La resta de municipis que han rebut part d’aquesta dotació econòmica són: Cunit, Calafell, El Vendrell, Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, L’Ametlla de Mar, i La Ràpita.

Foto: Màquines treballant a la platja de Creixell. / AJ. CREIXELL

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This