La primera aturada del Nomad Festival 2024 al Baix Gaià, El Catllar, supera els 10.000 visitants

REDACCIÓ – El Catllar, 27/5/2024

Nomad Festival Xperience ha aterrat per primer cop al Baix Gaià davant la sorpresa dels seguidors del festival i dels residents del poble aquest 2024. Ha tingut lloc del 24 al 26 de maig i l’objectiu era celebrar tres jornades amb propostes gastronòmiques i culturals com concerts, espectacles, jocs i foodtrucks dels millors restaurants nacionals. Nomad Festival Xperience va néixer el 2019 com una evolució i aposta de futur de l’esdeveniment itinerant Nomad Festival, amb ja nou anys d’experiència per diferents poblacions de Catalunya.

La filosofia Nomad ofereix una fusió de música en viu, gastronomia, animació familiar i Market de marques independents, tot sempre en espais a l’aire lliure curosament decorats amb detalls de l’essència mediterrània i apostant també per utilitzar materials reciclats, de sostenibilitat, proximitat i originalitat. Il·lusió davant el primer Nomad a El Catllar

El soci fundador i CEO de Nomad Festival, Danni Vicente, destaca “per nosaltres és una fita molt especial començar la temporada 2024 en un nou espai”. “A poques setmanes que arribin les nits d’estiu, des de l’organització i Ajuntament hem sigut capaços d’escollir unes dates i un espai que ha fet als residents i visitants viure per uns moments nits estivals amb amics i família. La nostra previsió no era superar els vuit mil assistents i menys fer sold out tal com va passa dissabte”, apunta Vicemte.

Per part de Jordi Ruiz, alcalde del Catllar i a l’hora causant que Nomad Festival arribés al poble afirma: “De fa temps segueixo aquest esdeveniment itinerant i sabia que apropar aquest projecte al nostre poble era assolir dos objectius simultanis. El primer, oferir als residents que estem tot l’any una opció d’oci de qualitat per totes les famílies. I en segon terme, seguidors del festival i veïns de poblacions veïnes coneguessin la nostra població per tal d’engrescar-los a tornar a venir durant l’any”

En propers dies Ajuntament El Catllar i Nomad Festival realitzaran reunió de tancament d’aquesta edició i planificaran la propera edició. Per part del Nomad Festival recordar que les properes dates més destaques i públiques son les del proper cap de setmana (31 al 2 de juny) a Olot, Malgrat de Mar (5 al 7 de juliol), Calonge (19 al 28 de juliol) i Torredembarra (del 24 al 28 de juliol) a Cal Bofill.

Foto: Dues de les imatges que ens deixa l’esdeveniment al Catllar. / NOMAD FESTIVAL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This