El Nomad Festival 2024 arrenca aquest el 24 de maig amb una primera edició al Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 22/5/2024

El Parc de la Torre d’en Guiu serà l’escenari del primer Nomad Festival de la temporada aquest proper cap de setmana, del 24 al 26 de maig. Serà el primer cop que aquest esdeveniment itinerant, sostenible, que fusiona diferents disciplines culturals en un sol espai a l’aire lliure i per a tothom, se celebra al Baix Gaià i, per tant, també al Catllar.

En la programació musical destaquen Fugados de Alcatraz, amb gran varietat de cançons des dels anys 80 fins a l’actualitat, el concert tribut a Bob Marley de la mà de Dasplanta i a Queen amb Bulsara, el concert vermut amb Daam Duo i les cançons d’ara i sempre tocades per un calaix, una guitarra i dues veus amb Buena Onda.

“Al Nomad El Catllar hi trobarem una selecció de les millors food trucks amb molta diversitat culinària d’street food, la millor que hi ha en aquests moments. També trobarem un munt d’expositors que ens porten dissenys, artesania, idees noves, però també espectacles infantils, concerts, festa cada nit, espais on relaxar-nos, menjar i beure, riure i estar en companyia”, explica Cristina Arias, sòcia fundadora i responsable de comunicació i màrqueting del Nomad Festival, i afegeix: “El Nomad és un festival per a totes les edats, totalment transversal, on tothom hi trobarà el seu espai i el seu moment. Els nens i nenes tindran un espai on poder jugar entre ells o amb els seus pares. Hem cuidat tota l’estètica i cada detall per donar la qualitat els nomads que ens segueixen”.

Per la seva banda, l’alcalde del Catllar, Jordi Ruiz, es mostra molt satisfet que el Festival Nomad se celebri per primer cop al Catllar: “Busquem aquest tipus d’activitats, que atregui un públic familiar. Hi ha gent ja coneix el nostre poble, però altres potser el descobriran i voldran tornar per gaudir dels nostres valors naturals i patrimonials”. Ruiz destaca que li volen donar continuïtat al festival al Catllar, perquè “es converteixi en una de les opcions lúdico-culturals que ofereixi el municipi als seus visitants durant l’any”.

 

Programa

 

Divendres 24

17.00h Obertura de Nomad

17.00 a 01.00h Market de disseny emergent

17.00h a 21.00h  Jocs del Món / Instal·lació participativa i viva de 25 espais de jocs per jugar en familia

18.00h La Selva / Espectacle per a tota la familia

22.30h Concert de medleys amb Fugados de Alcatraz

 

Dissabte 25

11.00h Obertura de Nomad

11.00 a 01.00h Market de disseny emergent

11.00h a 14.00h  Jocs del Món / Instal·lació participativa i viva de 25 espais de jocs per jugar en familia

12.00h Màgia e il·lusionisme familiar amb Óscar SanJuan

17.00h a 21.00h Jocs del Món / Instal·lació participativa i viva de 25 espais de jocs per jugar en familia

19.00h Concert tribut a Bob Marley amb Dasplanta Marley Tribute

22.30h Concert tribut a QUEEN amb Bulsara

 

Diumenge 26

11.00h Obertura de Nomad

11.00 a 23.00h Market de disseny emergent

11.00h a 14.00h  Jocs del Món / Instal·lació participativa i viva de 25 espais de jocs per jugar en família

12.00h Concert Vermut Daam Duo / Saxo amb mashups de pop, house, electro swing, rock, jazz

17.00h a 21.00h Jocs del Món / Instal·lació participativa i viva de 25 espais de jocs per jugar en familia

17.30h Lollypop party / Animació infantil

20.00h Concert Buena Onda. Cançons d’ara i sempre tocades per un calaix, una guitarra i dues veus

Foto: D’esquerra a dreta, Cristina Arias, del Nomad Festival; Jordi Ruiz, alcalde del Catllar; Xavier Canadell, regidor de Cultura i Alba López, regidora de Festes i Joventut. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This