Detenen un jove que conduïa una moto robada

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/5/2024

La Policia Local de Torredembarra ha detingut la matinada d’aquest dimecres, 22 de maig, un jove, veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un robatori o furt d’ús de vehicle, conducció temerària i resistència i desobediència a l’autoritat.

Els fets han tingut lloc al voltant de la una de la matinada quan agents de la Policia han vist una motocicleta amb dues persones circulant en sentit contrari pel carrer de Francesc Moragas i han comprovat que el vehicle constava com a sostret. Els ocupants de la motocicleta no han fet cas de les indicacions d’aturar-se i s’ha iniciat una persecució.

Al carrer de San Clemente, els individus han llençat la moto al terra i han sortit corrents. Posteriorment, un d’ells ha tornat per recuperar el mòbil perdut i ha acabat detingut. El jove portava una navalla.

Foto: Nova detenció per part de Policia Local de Torredembarra. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This