Vespella de Gaià presenta el seu ‘Punt Òmnia’ a l’Espai Cultural el 21 de maig

REDACCIÓ – Vespella de Gaià, 20/5/2024

L’Espai Cultural de Vespella de Gaià acollirà aquest dimarts, 21 de maig, la presentació del nou ‘Punt Òmnia’ de la localitat baixgaiamenca. Es tracta d’un programa d’activitats d’acció comunitària, que té l’objectiu de vincular les persones al seu entorn.

Paral·lelament, pretén fomentar l’accés a la informació i al desenvolupament de les competències digitals, d’acord amb les necessitats del territori. Tot plegat, en el marc d’un espai obert a totes les edats i nivells, de creativitat i que aproparà els participants a l’ús de les eines digitals.

La presentació del projecte tindrà lloc a partir de les 18 hores, i tot seguit, cap a les 19.30 hores, un tècnic i dinamitzador del ‘Punt Òmnia’ es reuniran amb els joves de la vila per saber les mancances i les necessitats que tenen envers la tecnologia i la digitalització. Les activitats seran gratuïtes.

Foto: Una imatge del nou equipament vespellenc. / AJ. VESPELLA DE GAIÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This