Les Bèsties de la Pobla de Montornès celebren el 18 de maig la festa de la ‘Pigotada 2024’

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 17/5/2024

Una gimcana, jocs i tallers, vermut electrònic, espectacle de màgia i un correfoc infantil. És la proposta de Bèsties de la Pobla de Montornès per aquest dissabte, 18 de maig, amb la festa de la ‘Pigotada 2024’. La jornada es durà a terme íntegrament a la plaça de la Bassa i començarà a les 10 hores amb una gimcana, que al finalitzar donarà pas a jocs i tallers pels infants. El matí es complementarà amb una proposta per als adolescents i adults, un vermut electrònic.

A la tarda, a les 17 hores hi haurà un espectacle de màgia a càrrec del Mag Nebur, que durarà una hora. A les 18 hores, els veïns i veïnes, i visitants, podran gaudir de la plantada de les bèsties, que formaran part del correfoc infantil. La cercavila es desenvoluparà a partir de les 20 hores i comptarà amb els Diables del Gall de la Pobla de Montornès i la Socarrada i la Garrofina de les Bèsties, els Diablons dels Aguilots de Bonastre, el Drac dels Malèfics de Vilanova i la Geltrú, i el Drac Infantil ‘Quintifoc’ de Sant Quintí de Mediona.

Durant tota la jornada hi haurà servei de barra amb menjar i beure. Pel que fa a la cercavila de foc infantil, destaquen que per primer cop hi haurà un tram silenciós a l’Eixample per a les persones amb trastorns de l’espectre autista o amb dificultats davant el soroll i les aglomeracions.

Foto: La Pigota serà una de les protagonistes de La Pigotada, / AJ. LA POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This