La Pobla de Montornès treu a concurs la concessió del bar de la piscina municipal

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 16/5/2024

L’Ajuntament de La Pobla de Montornès ha tret a concurs la concessió del bar de la piscina municipal. Es tracta d’una concessió administrativa per a dos anys, prorrogable a un més. El pressupost base de licitació és de 5.808 euros amb IVA inclòs i el termini de presentació d’ofertes finalitza el proper 27 de maig.

La tramitació s’ha fet per urgència atès que la concessió de servei de la gestió del bar porta assumida el control d’accessos i la venda de tiquets i abonaments de la piscina municipal, quan tingui inici la temporada de bany durant la primera quinzena del mes de juny ha d’estar operatiu aquest servei.

La documentació relativa a la licitació es pot consultar al perfil del contractant de l’Ajuntament de La Pobla de Montornès.

Foto: Una imatge de la piscina municipal poblenca, / AJ. POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This