Dotze curtmetratges a la Selecció Oficial del FIC-CAT

REDACCIÓ – Roda de Berà, 14/5/2024

El Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT) ha anunciat la selecció de curtmetratges per a la seva 16a edició. Després d’una exhaustiva tria, el comitè del festival ha escollit meticulosament una varietat de produccions. De les 251 obres presentades, els curtmetratges van ser la candidatura estrella, amb 105 films, dels quals 12 han estat seleccionats per a formar part de la Selecció Oficial:

Adéu peixet, d’Anice Mateu. Possible Films S.L.

Anhel de llum, d’Alba Cros. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

California, d’Albert Mariné. ECIR Films

Dispara!, de Guillem Barceló. Forest Film & Media

Ésser, d’Anna Oset. Kaboga Art & Films

Gameboy, de Jan Saura. Forty Entertainment

Humormàtic, de Pau Escribano. Pau Escribano, IB3 i CEF Produccions

L’aliat, de Guillem Marí. ESCAC Films

No vull ser un heroi, de Joan Paüls. Igluu Studio

Sincopat, de Pol Diggler. Films de l’Orient S.L.

Vinguin les feres, de Manuela Matassini, Marina Millán, Núria Onsins, Elena Riera, Maria Roca i Marina Zubiaurs. Atiende Films

Welcome Tahiya, de Marta Bayarri. Momotrup Films

El guanyador del Premi al millor Curtmetratge rebrà un trofeu del FIC-CAT a més d’un premi en metàl·lic de 1250 euros. Dins de les produccions d’enguany, Dispara!, Ésser i Gameboy s’estrenaran en exclusiva al FIC-CAT. California, d’Albert Mariné, també és candidata al Premi a la Producció de les Comarques Tarragonines.

Els curtmetratges es podran visionar en diverses sessions programades dins el marc del Festival, que tindrà lloc de l’1 al 8 de juny. Els horaris de les  projeccions es donaran a conèixer properament.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This