Creixell selecciona dos nous agents per a la seva Policia Local

REDACCIÓ – Creixell, 11/5/2024

Un total de 81 persones estaven convocades aquest dijous, 9 de maig, al Casal Municipal de Creixell per iniciar les proves d’accés a les dues places d’agent de la Policia Local que ha convocat l’Ajuntament de la localitat.

Finalment s’hi han presentat 51 aspirants, la gran majoria homes, que han omplert la sala gran del Casal Municipal de Creixell. Dijous es fa la prova de cultura general, que és de caràcter obligatòria i eliminatòria. Consistia en contestar, en un període màxim d’una hora, un qüestionari de 40 preguntes tipus test amb quatre respostes alternatives per cada pregunta, de les quals només una era la correcta.

Els aspirants hauran de superar també en els propers dies una prova teòrica, una prova d’aptitud física, una prova psicotècnica, una prova de reconeixement mèdic i finalment accedir a la fase de concurs de mèrits.

Les persones que superin totes les proves d’accés a la Policia Local i que obtinguin la plaça, iniciaran el curs de Formació Bàsica de Policia, que es realitza a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya de Mollet del Vallès.

Foto: Un moment de la primera prova al Casal Municipal de Creixell. / AJ, CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This