El microteatre torna al Castell del Catllar el 19 de maig amb el Festival Fil a l’Agulla

REDACCIÓ – El Catllar, 9/5/2024

El proper diumenge 19 de maig torna el Fil a l’Agulla, el Festival de Microteatre del Catllar. Es tracta d’un recorregut per quatre obres de microteatre representades en quatre racons emblemàtics del Castell del Catllar. Enguany es podrà escollir entre sessió de matí -d’11:30 a 13:45 hores- o sessió de tarda -de 17:00 a 19:15 hores-.

Un cop realitzada la presentació, el públic serà dividit en quatre grups. Cada un d’ells estarà dirigit per un/a guia que els acompanyarà pels diferents espais del castell. Cada grup gaudirà de quatre obres de microteatre (de 15 minuts aproximadament cadascuna). L’aforament de cada sessió són 120 persones i no es vendran entrades el mereix dia a taquilla.

Obres:

Ojalà amb Mònica Pérez i Jordi Rios

Teràpia alternativa amb Jordi Ferragut i Jaume Fàbregas

Mira’m amb els meus ulls amb Neus Ceballos i Joan Maria Vidal

No hi pensis més amb Aina Araez i Mireia Araez

Les entrades es poden comprar per 5 euros a www.entrapolis.com. L’Ajuntament del Catllar ofereix la possibilitat  qui no pugui o no sàpiga comprar les entrades on-line a poden adquirir-les amb targeta o efectiu, a les oficines municipals en horari d’atenció al públic.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This