Darrers dies per presentar-se al Premi juvenil de relats de misteri Jordi Tiñena

REDACCIÓ – Creixell, 6/5/2024

Aquest divendres, 10 de maig, a les dotze del migdia, s’acaba el termini de presentació de treballs al II Premi Juvenil de Relat de Misteri Jordi Tiñena, convocat per l’Ajuntament de Creixell, en el marc del Festival de Novel·la Criminal en Català CREIXELL.CRIMS. Els treballs guanyadors seran publicats al Torredembarra Actualitat.

Es poden presentar joves entre 13 i 18 anys i s’estableixen tres categories:

1a Alumnes de 1r i 2n d’ESO (13 i 14 anys)

2a Alumnes de 3r i 4t d’ESO (15 i 16 anys)

3a Alumnes de Batxillerat (17 i 18 anys)

Hi podran optar relats escrits en llengua catalana que s’adscriguin al gènere criminal en general o al misteri i l’enigma. L’extensió dels relats serà d’un mínim d’una pàgina i d’un màxim de tres pàgines, escrites a doble espai, amb font Times New Roman 12..

Les obres es presentaran exclusivament per correu electrònic a l’adreça premis@creixellcrims.cat . S’enviaran dos fitxers, un amb el títol i amb l’obra, sense signar, i un altre amb la plica corresponent on hi ha d’haver el títol de l’obra, nom complet, mail, telèfon, adreça i DNI del participant.

Els tres relats guanyadors obtindran un lot de productes de marxandatge del festival CREIXELL.CRIMS, la publicació en el diari  Torredembarra Actualitat i una entrada doble al parc d’atraccions Port Aventura.

Els membres del jurat són Maribel Pérez Fontanillas, Sònia Ambrós Ros i Elisa Roldán González. Els premis es lliuraran al municipi de Creixell, en el decurs del Festival de Novel·la Criminal en Català CREIXEM.CRIMS 2024.

Foto: Lliurament del I Premi Juvenil de Relat de Misteri Jordi Tiñena. / CREIXELL.CRIMS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This