La Pobla amplia la xarxa d’hidrants del nucli del Castell i Flor de l’Ametller

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 2/5/2024

Aquesta setmana s’ha iniciat a la Pobla de Montornès la instal·lació de 28 hidrants, concretament als vials perimetrals del nucli del Castell i Flor de l’Ametller adjacents a zones forestals que són les més susceptibles de patir un risc forestal.

La  junta de govern del 4 d’abril va acordar l’adjudicació a l’empresa FCC Aqualia SA del contracte d’obres ampliació de la xarxa d’hidrants – 1a fase per import de 82.039,75 euros. El termini d’execució és de set setmanes.

A la darrera plenària, celebrada el passat 14 de març es va aprovar el pla de prevenció d’incendis forestals atès que el nostre municipi està considerat d’alt risc forestal i aquesta acció es troba emmarcada dins els objectius programàtics establerts en l’esmentat pla.

Foto: Una de les obres per instal·lar un dels nous hidrants. / AJ. LA POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This