El Centre Cultural del Catllar acull el 4 de maig una nova proposta teatral, ‘Per a tu’

REDACCIÓ – El Catllar, 29/4/2024

El proper dissabte 4 de maig, a les 19 hores, arriba un nou espectacle al Centre Cultural del Catllar dins de la programació d’aquest segon trimestre, “Per a tu”, a càrrec de la Companyia Desang i amb direcció d’Ester Cort i Bruna Artigal i Anna Barrufet sobre l’escenari. Aquest muntatge teatral parla sobre la salut mental. Des del punt de vista del cuidador, obre la porta a parlar d’aquelles persones que queden més invisibilitzades.

Sinopsi

La Lea ja té vint-i-cinc anys. Tots aquests anys dedicats a cuidar i potser no a cuidar-se. Aquesta història pot passar al bosc, o al poble, o a una gran ciutat. Aquesta història, l’escolta l’Anna, o el Marco, o l’escoltes tu. La Lea, a través del seu monòleg, el seu prec de disculpa i redempció, descobrirem el perquè d’aquesta trobada. Ha decidit que no serà capaç de cuidar més, fins que es deixi cuidar a ella. Ara potser només queda perdre’s al bosc.

“Si jo estic obligada a estar pendent tota l’estona d’una persona, on quedo jo, la meva persona, les meves il·lusions? La meva vida on queda? És del que parla aquesta obra, d’una noia que ha basat tota la seva vida en algú altre perquè no ha tingut més remei que fer-ho i apareix aquest fantasma de ‘jo on quedo’”, explica la directora de l’obra, la reusenca Ester Cort.

Les entrades es poden comprar per 5 euros a www.entrapolis.com. També es poden adquirir entrades mitja hora abans de començar l’espectacle, a mateix Centre Cultural, en efectiu o targeta. L’Ajuntament del Catllar ofereix la possibilitat  qui no pugui o no sàpiga comprar les entrades on-line a poden adquirir-les amb targeta o efectiu, a les oficines municipals en horari d’atenció al públic.

Foto: Bruna Artigal i Anna Barrufet pujaran a l’escenari catllarenc aquest proper cap de setmana. / CIA DESANG

Hemeroteca

Tweets recents

Share This