El Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda de Berà viu la Diada de Sant Jordi

REDACCIÓ – Roda de Berà, 24/4/2024 

El Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda de Berà es va sumar un any més a la Diada de Sant Jordi, amb diverses activitats com ara tallers, manualitats, la  representació d’un mural de Sant Jordi, i la recitació d’un poema.

Però el moment més emotiu de la Diada va arribar quan una representació de jugadors del Club Atlètic Roda de Berà -Oriol Citores, Joel Citores, Ian Chacon , Albert Sentis, entrenador i coordinador- i Remei Gavaldà, presidenta CD de Roda de Berà,  que van entregar roses a la gent gran del centre, després d’assistir al vídeo animat amb la creació d’un mural de Sant Jordi. Des del centre agraeixen per segon any el compromís amb la cita de la regidoria de Joventut, Esports, Infància i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Roda de Berà, que encapçala Gerard Solé.

La gerent de L’Arc Serveis, Jerusalem Torra, explica que aquestes activitats intergeneracionals “permeten oferir l’oportunitat d’interactuar i aprendre de l’intercanvi entre la gent gran i el jovent”, alhora que destaca que aquestes experiències “sempre bidireccionals aconsegueixen promoure valors molt positius, tan individuals com socials, a més de crear espais de convivència que fomenten el contacte entre diferents generacions”.

Les persones grans participen de la Diada

Les persones grans o amb dependència que viuen en els seus domicilis, viuen en residències o en Centres de Dia formen part de la societat i son agents actius que  han de formar part de la comunitat, de la xarxa associativa i de les festes del seu municipi. “ El nostre és un compromís i un deure com a societat i hem de donar resposta a totes les seves necessitats en tots els àmbits i l’equip del Centre de dia per agent gran i  L’Arc Serveis un valor afegit en aquest circuit que suma i construeix entusiasme, creativitat , solidaritat i contagia les ganes de participar en tot “ afegeix Torra, gerent de L’Arc Serveis.

 Foto: Un moment de l’activitat realitzada al Centre Marinada. / L’ARC SERVEIS

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This