Deu estudiants grecs passen una setmana a Altafulla en un projecte d’intercanvi Erasmus

REDACCIÓ – Altafulla, 23/4/2024

El projecte Erasmus+ KA122, Let’s Get Internacional inclou l’intercanvi de deu alumnes de l’Institut d’Altafulla amb un centre educatiu de Litochoro, a Grècia, per tal de realitzar conjuntament activitats sobre el canvi climàtic i la preservació del medi ambient.

El viatge i les activitats realitzades estan becades pel programa Erasmus + i l’estança dels alumnes es fa a casa de l’alumnat que realitza la mobilitat entre ambdós centres.

Durant aquesta setmana, del 22 al 28 d’abril de 2024, deu alumnes del centre grec fan l’estada a Altafulla, mentre que els deu alumnes participants de l’Institut d’Altafulla viatjaran a Grècia cap a la tardor. Els alumnes grecs han estat rebuts aquest matí pels coalcaldes d’Altafulla, Jordi Molinera i Alba Muntadas, i per la regidora d’Educació, Eva Martínez, a l’Ajuntament.

Aquest projecte està adreçat a alumnat de 4t d’ESO. Els objectius del projecte són:

  1. Internacionalitzar i obrir el centre a l’exterior.
  2. Introduir accions de sostenibilitat en l’alumnat.
  3. Millorar la competència digital del professorat i l’alumnat.
  4. Millorar la competència lingüística en llengua estrangera de l’alumnat i el professorat.

Més enllà d’activitats relacionades directament amb el canvi climàtic i la conservació del medi ambient, l’alumnat també participa d’activitats culturals com visites guiades a Altafulla, Tarragona, Barcelona, entre d’altres llocs d’interès; activitats de coneixement i socialització entre alumnat d’ambdós centres com viure la Diada de Sant Jordi, entre d’altres.

Foto: Foto de grup amb alumnes de l’Institut Litochoro de Grècia i l’Institut d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This