Crida per a la recollida d’imatges d’Altafulla de la primera meitat del segle XX per fer un llibre

REDACCIÓ – Altafulla, 19/2/2024

El Centre d’Estudis d’Altafulla ha acordat amb l’Editorial Efadós que subministrarà el contingut d’imatges i text per a la publicació del llibre ‘Altafulla desapareguda’, que formarà part de la col·lecció ‘Catalunya desapareguda’, amb la que l’editorial està realitzant una història gràfica de pobles i ciutats del Principat.

És per això que des del Centre d’Estudis d’Altafulla, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, fa una crida a tothom que tingui fotografies del poble en blanc i negre, fetes fins els anys 50 o 60 del segle XX, per a què de manera voluntària ens les cedeixi temporalment per a fer una còpia i valorar la conveniència de poder formar part del llibre. En el seu cas s’hi farà esment del propietari de la fotografia.

El termini de recollida d’imatges finalitzarà a finals de maig. Per a poder-les lliurar es pot fer presencialment a la seu del Centre d’Estudis, a les antigues Escoles Teresa Manero, qualsevol dimecres per la tarda, de 18 a 20 hores. També us podeu posar en contacte amb el centre mitjançant el correu electrònic cestudis@tinet.org, o a través del Whatsapp 669828742.

 

El Centre d’Estudis d’Altafulla ha acordat amb l’Editorial Efadós que subministrarà el contingut d’imatges i text per a la publicació del llibre ‘Altafulla desapareguda’, que formarà part de la col·lecció ‘Catalunya desapareguda’, amb la que l’editorial està realitzant una història gràfica de pobles i ciutats del Principat.

És per això que des del Centre d’Estudis d’Altafulla, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, fa una crida a tothom que tingui fotografies del poble en blanc i negre, fetes fins els anys 50 o 60 del segle XX, per a què de manera voluntària ens les cedeixi temporalment per a fer una còpia i valorar la conveniència de poder formar part del llibre. En el seu cas s’hi farà esment del propietari de la fotografia.

El termini de recollida d’imatges finalitzarà a finals de maig. Per a poder-les lliurar es pot fer presencialment a la seu del Centre d’Estudis, a les antigues Escoles Teresa Manero, qualsevol dimecres per la tarda, de 18 a 20 hores. També us podeu posar en contacte amb el centre mitjançant el correu electrònic cestudis@tinet.org, o a través del Whatsapp 669828742.

Foto: Panoràmica del municipi d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This