El 20 d’abril es presenta a Creixell ‘La Balada del gos’, de Raquel Gámez-Serrano

REDACCIÓ – Creixell. 18/4/2024

La Biblioteca Municipal de Creixell acollirà aquest dissabte, 20 d’abril, a les 12:00 hores, la presentació del darrer llibre de l’autora creixellenca Raquel Gámez-Serrano, guanyadora del IV Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat. Editat per Xandri, té com a títol La balada del gos i és un recull de relats. La presentació anirà a càrrec de la directora de la Biblioteca de Creixell, Maribel Fontanillas.

Raquel Gámez-Serrano va néixer a Barcelona i viu des de fa tres anys a Creixell. Graduada en Educació Social a la Universitat Oberta de Catalunya i en Estudis immobiliaris i de la construcció a la Facultat d’Econòmiques de Barcelona, ha publicat, entre altres llibres, A la seva pell (2016, Llibres del Delicte),, No diguis res (2018, Llibres del Delicte). I Malabèstia (2022, Pagès Editors).  És directora del Creixell. Crims, Festival de novel·la criminal en català, del qual se n’han celebrat dues edicions.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This