Paradetes, sardanes i presentació del darrer llibre de Josep Gironès aquest Sant Jordi al Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 17/4/2024

El Catllar ha preparat una celebració de la Festa de Sant Jordi concentrada entre els dies 21 i 22 d’abril i que inclou diversos actes.

El diumenge, 21 d’abril, a partir de les 10 hores, la plaça 1 d’octubre acollirà parades de llibres i roses. A les 12 hores es presentarà al Centre Cultural el darrer llibre de l’autor local Josep Gironès Descarrega: Justícia de garrot. Els Crims de Gandesa de 1885. I a les 13 hores, la jornada acabarà amb Sardanes amb la Cobla Cossetània.

El dilluns, 22 d’abril, la Biblioteca Municipal del Catllar se suma a la XII Revetlla de Sant Jordi a les Biblioteques. Hi haurà un aparador de bookcrossing al vestíbul del Centre Cultural. S’hi podran portar els llibres usats per fer intercanvi. A les 17 hores, a la Biblioteca municipal, hi haurà ombres xineses amb La Llegenda de Sant Jordi i més…

Foto: Una imatge de la celebració de Sant Jordi l’any passat al Catllar. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This