Creixell celebra Sant Jordi amb un programa d’actes entre el 19 i el 26 d’abril

REDACCIÓ – Creixell, 16/4/2024

Creixell prepara un intens cap de setmana cultural per celebrar Sant Jordi, on s’hi poden trobar actes per a totes les edats i en diferents espais municipals, amb la participació de les entitats de la Vila.

Els actes programats que també us adjuntem són els següents:

Divendres 19 d’abril

A les 19 hores, a la Biblioteca Municipal Bibliocreixell, presentació del llibre “Las Voces del Barranco” de Maria Dolores García Pastor. Organitza: Papallones Liles.

Dissabte 20 d’abril

A les 12 hores, a la Biblioteca Municipal Bibliocreixell, presentació del llibre “La Balada del gos” de Raquel Gámez-Serrano i Vermut Literari.

Diumenge 21 d’abril

A partir de les 11 hores, a la Plaça Major de Creixell “Sant Jordi al carrer”. Paradetes de les entitats del municipi. Jocs tradicionals amb el Ball de Diables de Creixell. Venda i signatura de llibres amb els autors i autores locals.

A les 12 hores, Ballada de sardanes amb la Cobla Bellpuig i els Dansaires del Penedès.

Dilluns 22 d’abril

De 10 a 12 hores, pels carrers de la Vila, Ruta Literària per alumnes Educació Infantil Escola Les Eres de Creixell.

A les 17 hores, a la Biblioteca Municipal Bibliocreixell, Tallers de Sant Jordi. Organitza programa TASTA del Consell Comarcal del Tarragonès.

Dimarts 23 d’abril

De 9:30h a 12 hores, pels carrers de la Vila, Ruta literària alumnes Educació Primària Escola Les Eres de Creixell.

Diada de Sant Jordi a la Bibliocreixell. presentació del llibre infantil “El Dídac vol que l’estimin” de Manuela Castillo i Taller de manualitats sobre el conte presentat.

Dimecres 24 d’abril

De 9:30h a 12 hores, pels carrers de la Vila, Ruta literària alumnes Educació Primària Escola Les Eres.

Residència Mimara i Residència L’Ermita de Creixell, lectura de contes pedagògics acompanyats a la guitarra per Alba Bermúdez.

A les 17:30 hores, a la Bibliocreixell, Tarda de contes: Menú literari del dia: Amanida de Poesia a càrrec d’Imma Pujol.

Divendres 26 d’abri

Ales 17 hores, a la Bibliocreixell, Lliurament de diplomes del Curs de Tècnica de Bonsai, amb Antonio Melgar.

Foto: Els actes de Sant Jordi a Creixell començaran aquest divendres amb la presentació del llibre “Las Voces del Barranco” de Maria Dolores García Pastor. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This