Víctor Centelles presenta el seu nou llibre, Olla barrejada, el 12 d’abril

REDACCIÓ – Altafulla, 8/4/2024

La Pallissa de l’Era del Senyor d’Altafulla acollirà aquest proper divendres, 12 d’abril, a les 19:00 hores, la presentació del llibre Olla barrejada, de Víctor Centelles, col·laborador del Torredembarra Actualitat i Llevant Actualitat. Precisament en el llibre trobareu dibuixos publicats en aquests dos mitjans. Està editat per La Banya.

A través d’un conjunt divers de vinyetes i il·lustracions, Centelles aconsegueix amb aquest llibre teixir un diàleg amb els elements locals i globals, demostrant com s’entrellacen, i es poden reflectir mútuament, diversos esdeveniments i dinàmiques socials de diferents àmbits. Aquest llibre serveix de metàfora de l’olla barrejada, un plat tradicional català, per il·lustrar la bona diversitat i la complexitat de la societat.

Aquesta visió es materialitza en cada pàgina, on l’autor no tan sols registra els absurds de la nostra realitat sinó que també subratlla la rellevància i la importància del diàleg, la comprensió i el respecte mutu. La capacitat de Centelles per condensar debats complexos en una sola imatge demostra una mestria gràfica i una molt bona comprensió dels temes que aborda.

Sobre l’autor

Nascut a Tarragona el 1966, Víctor Centelles Miranda va guanyar el 1991 el premi Ricard Opisso d’historieta gràfica. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, com el Diari de Tarragona, el Nou Diari, El Punt i Més Tarragona. Actualment publica al Torredembarra Actualitat i el Llevant Actualitat. És autor de les aventures del detectiu tarragoní Pitu Trifàsic, amb tres llibres de còmics ja publicats: El Pelussa de la Rabassada, Qui és ningú i El cas de la pubilla desapareguda.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This