Dues creixellenques a les llistes del 12-M: Júlia Calvet (VOX) i Erika García (PP)

REDACCIÓ – Creixell, 8/4/2024

Es van coneixent candidatures a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 12 de maig i hi trobem representants del Baix Gaià. Concretament dues creixellenques figuren en dos candidatures de l’espectre constitucionalista.

Per una banda, Júlia Calvet ocupa la sisena posició de VOX per la circumscripció de Barcelona. Calvet és expresidenta de S’ha acabat! i ha destacat com a líder estudiantil contra l’independentisme.

Per la seva banda, Erika García figura en el quinzè lloc de la candidatura del PP, encapçalada per Pere Lluís Huguet. En les eleccions municipals del maig passat, García va ocupar el segon lloc de la llista popular a Creixell.

Fotos: A l’esquerra, Júlia Calvet, i a la dreta, Erika Garcia. / CEDIDES

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This