Els carrers de la Pobla es convertiran  en una galeria a l’aire lliure

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 3/4/2024

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès vol posar de manifest el talent dels artistes locals, oferint-los espais i recursos per expressar la seva creativitat. Serà amb “Expressa’t”, una exposició d’art temporal que transformarà els carrers de La Pobla de Montornès en una galeria a l’aire lliure.

Un total de sis pintures, distribuïdes estratègicament pel nucli urbà i les urbanitzacions, crearà un itinerari artístic únic. Aquest recorregut convidarà els visitants a explorar la riquesa cultural del nostre municipi a través de l’art.

La convocatòria per a la presentació de projectes artístics està oberta a tothom. Qualsevol persona interessada pot presentar el seu projecte i formar part d’aquesta experiència artística col·lectiva. Les bases per a la participació es troben disponibles a la web de l’Ajuntament, on es detallen els requisits i procediments per a aquells que desitgin contribuir amb les seves creacions.

Foto: La Pobla de Montornès s’omplirà d’obres d’art al carrer amb “Expressa’t”. / AJ. POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This