La diada castellera d’Altafulla del 6 d’abril es podrà veure des del balcó de l’ajuntament

REDACCIÓ – Altafulla, 26/3/2024

L’Ajuntament d’Altafulla torna a obrir el seu balcó al poble amb la voluntat de donar l’oportunitat als veïns i les veïnes de poder veure la diada castellera de dissabte 6 d’abril, a les 18:00 hores, des dels balcons de l’Ajuntament.

El consistori altafullenc posarà a disposició dels vilatans quatre places més un acompanyant i l’assignació d’aquests llocs disponibles es farà a través d’un sorteig. Les persones interessades podran inscriure’s enviant un correu electrònic a participaaltafulla@gmail.com.

El termini per fer les sol·licituds estarà obert de l’1 al 5 d’abril fins a les 14 hores del migdia. El dia 5 d’abril es farà el sorteig i se’n farà públic el resultat als perfils oficials de les xarxes socials de l’Ajuntament i s’informarà als premiats/des.

Foto: Una imatge d’un castells dels Castellers d’Altafulla. / CASTELLERS D’ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This