Óscar Arjonilla és nomenat nou sergent de la Policia Local de Roda de Berà

REDACCIÓ – Roda de Berà, 4/3/2024

Des d’aquest mes de març, la Policia Local de Roda de Berà té nou sergent. Aquesta plaça, que va quedar vacant al gener de 2022 amb l’ascens d’Antonio Gómez com a sotsinspector en cap, estarà ocupada a partir d’avui pel funcionari de carrera Óscar Arjonilla, qui va signar l’1 de març el seu nomenament.

Arjonilla va ser el millor aspirant de tots els caporals presentats al procés de promoció interna celebrat el passat 11 de gener a l’Ajuntament rodenc. A mitjans d’aquest mes iniciarà a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya el curs de sergent que es requereix.

El nou sergent va iniciar la seva carrera professional ara fa 24 anys a Montgat (Maresme). Durant la seva trajectòria ha passat per cossos policials de grans ciutats com ara Viladecans o l’Hospitalet de Llobregat. L’any 2007 va arribar com a caporal a Roda de Berà, on ha exercit també com a cap de torn de servei.

A banda de la seva carrera policial, durant els anys 2017 i 2018 va ser nomenat, en comissió de servei, cap de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania del consistori rodenc, on va encapçalar el projecte d’implantació del nou model d’administració electrònica amb molt bons resultats.

Foto: Arjonilla flanquejat per l’alcalde , Pere Virgili, i el sotsinspector en cap rodenc. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This