Altafulla s’adhereix a la iniciativa ‘Cap Butaca Buida’ programant l’obra de teatre ‘Amb 4 Ovaris’ el 16 de març

REDACCIÓ – Altafulla, 27/2/2024

Altafulla s’ha adherit a la iniciativa “Cap Butaca Buida” amb l’obra “Amb 4 ovaris”, que es podrà veure al Casal La Violeta el proper 16 de març a partir de les 19:00 hores. El preu de l’entrada és de 5 euros, però l’Ajuntament en bonifica 3 euros amb motiu de l’adhesió a aquesta iniciativa per fomentar la participació i facilitar l’accés a l’espectacle cultural. Podeu comprar ja l’entrada AQUÍ.

‘Amb 4 Ovaris” és una invitació a riure del que és tabú i al mateix temps conèixer i anomenar millor l’anatomia sexual femenina. Riure’s de la vida i les nostres veritats, improvisant juntament amb el públic escenes amb un humor agut, valent i elegant. “Amb 4 ovaris” normalitza la sexualitat femenina sense ser vulgar.

La primera edició del projecte Cap Butaca Buida, una iniciativa impulsada per l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), Time Out, la Corporació Catalana de MItjans Audiovisuals (CCMA) amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.  ha posat a la venda 60.457 entrades en 145 espais escènics de tot Catalunya per al dissabte 16 de març amb el repte que no en quedi ni una de lliure.

En total s’oferiran 176 obres, algunes de la cartellera i d’altres programades especialment per a la jornada. A portal del projecte es poden consultar totes les obres i sales disponibles, a més del compte enrere de butaques buides. L’objectiu de la iniciativa és plantar la primera llavor perquè la jornada esdevingui la Diada Nacional del Teatre, a l’alçada d’altres esdeveniments culturals massius.

Cap Butaca Buida també té un vessant solidari. Així, ADETCA destinarà el 2% de la recaptació total (en referència al percentatge que es reclama per a cultura del pressupost de la Generalitat) a un projecte que utilitzi la cultura com a eina de millora i transformació social. En aquesta primera edició de Cap Butaca Buida, l’entitat beneficiària serà l’ONG Pallassos Sense Fronteres per “la seva tasca humanitària”.

Foto: ‘Amb 4 Ovaris” és una invitació a riure del que és tabú i al mateix temps conèixer i anomenar millor l’anatomia sexual femenina. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This