L’Ajuntament d’Altafulla licita el servei de trenet turístic per aquest estiu

REDACCIÓ – Altafulla, 26/2/2024

L’Ajuntament d’Altafulla ha obert el període de licitació per a la presentació d’ofertes per a l’explotació d’un servei de tren turístic. Durant l’any 2024, la temporada del servei serà a partir del dia 15 de juny fins el 15 de setembre i opcionalment els caps de setmana compresos entre el 15 de setembre i el 15 d’octubre.

Per aquest contracte s’ha previst una durada d’un any, preveient possibles pròrrogues anuals amb un màxim de dos, essent la durada màxima del contracte de tres anys.

El cànon a millorar a l’alça pel licitador serà de 3.000 euros per temporada. El contractista podrà gestionar els ingressos per publicitat al tren i a la recaptació de bitllets.

El termini de presentació d’ofertes estarà obert fins el dia 6 de març. La presentació d’ofertes s’ha de fer a través de l’eina digital-sobre digital, existent a través del perfil de l’Ajuntament d’Altafulla obert en el portal de contractació pública de la Generalitat de Catalunya, en aquest enllaç.

Foto: Una imatge del trenet turístic altafullenc. / ATECA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This