Visita de l’alcalde del Catllar, Jordi Ruiz, a les instal·lacions d’EMATSA

 REDACCIÓ – El Catllar, 16/2/2024

L’alcalde del Catllar, Jordi Ruiz, ha fet una visita institucional aquest dijous, 15 de febrer, a les instal·lacions de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (EMATSA), que ofereix el servei d’aigua al Catllar. La visita, que ha fet amb el gerent de l’empresa, Daniel Milan, ha servit per conèixer el centre de control des d’on es gestiona el cicle urbà de l’aigua, així com els principals projectes que impulsa EMATSA aquest any 2024.

En la trobada s’han tractat diferents aspectes que afecten el subministrament d’aigua al Catllar. Un d’aquests temes és el Fons Social d’EMATSA, que des de l’Ajuntament i l’empresa intentaran potenciar i donar-ne difusió entre els veïns i veïnes del municipi, perquè la gent en situació de vulnerabilitat pugui aconseguir avantatges i bonificacions en la factura de l’aigua.

També han parlat de la col·laboració amb els centres escolars del municipi, tant públics com privats, per augmentar les activitats que realitzen amb EMATSA per conèixer el cicle de l’aigua i com reduir-ne el consum.

Finalment han abordat els punts del municipi pendents de connectar a la xarxa d’EMATSA, com és la urbanització Coll de Tapioles, i la futura depuradora que ha de donar servei a part del terme del Catllar.

Foto: Un moment de la visita a les instal·lacions d’EMATSA. / EMATSA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This