El Catllar celebra el Carnaval aquest dissabte 17 de febrer

REDACCIÓ – El Catllar, 15/2/2024

El Carnaval del Catllar se celebrarà el proper dissabte, 17 de febrer. La concentració de comparses i disfresses serà a les 17:00 hores a l’Institut Escola L’Agulla. La rua, amb animació d’Anna Mateu, arrencarà mitja hora després. L’itinerari és el següent: carrer de França, carrer del President Macià, carrer Prat de la Riba, carrer 11 de setembre, carrer camí de la Font fins arribar a la Torre d’en Guiu.

A la Torre d’en Guiu hi haurà berenar i obsequi pels i nenes disfressats. I des de les 19:00 a les 2:00 hores continuarà la festa amb Mass Islike-The Goliards Collective i DJ Strombo.

Hi haurà servei de barra i, entre les 21:30 i la 1:30 hores, estarà instal·lat el Punt Lila, espai destinat a informar, sensibilitzar, prevenir i atendre les violències masclistes així com lluitar contra les actituds i comportaments sexistes.

Recordem que l’any passat es va decidir, a través d’una votació popular, celebrar el Carnaval del Catllar la setmana següent a la data del calendari.

Foto: Una imatge de la rua del Carnaval del Catllar de l’any passat. / AJ. EL CATLLAR

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This