La Rua de Carnaval de Creixell aplegarà el 17 de febrer 17 carrosses, 2 comparses i més de 1.200 persones

REDACCIÓ – Creixell, 13/2/2024

El proper dissabte 17 de febrer, a partir de les vuit del vespre, un total de disset carrosses, dues comparses i més de 1.200 persones recorreran els carrers de Creixell en un ambient festiu i de celebració tal  com marca la tradició del Carnaval.

En els darrers anys, la vila creixellenca celebra la Rua de Carnaval una setmana més tard del que toca per tal de poder donar cabuda a les carrosses i comparses dels municipis de la rodalia. Així s’aconsegueix un Carnaval més lluït i reeixit. Enguany hi haurà dues grans Rues de Carnaval a Creixell: aquesta del 17 de febrer i l’altra que es farà durant el Carnaval d’Estiu, que tindrà lloc el dia 10 d’agost de 2024. Aquesta ha estat una novetat introduïda enguany.

Llevat d’algunes que són de Creixell, la majoria de les colles de les carrosses i de les comparses que vindran a la Gran Rua del Carnaval creixellenc d’aquest dissabte són de diferents municipis del territori, com ara Torredembarra, Altafulla, La Riera de Gaià, La Pobla de Montornès, Roda de Berà i fins i tot una carrossa que vindrà d’Alcover.

La cercavila de la Gran Rua de Creixell sortirà de l’avinguda Catalunya a les 20 hores de i recorrerà els carrers Alcalde Josep Jané, Egara, Doctor Pujol i finalitzarà a la Rambla de les Moreres. A partir de les 23 hores, al Casal Municipal de Creixell tindrà lloc la Festa de Carnaval  amb música DJ de La Xatarra. L’Entrada és lliure a la Festa de Carnaval del Casal Municipal. Davant  mateix del Casal hi haurà servei de bar i entrepans amb diverses food trucks.

Foto: Una imatge de la rua creixellenca de l’any passat. / AJ, CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This