Els cinc municipis de la Costa del Baix Gaià tornaran a ser presents a Navartur, del 23 al 25 de febrer

REDACCIÓ – Tarragona, 13/2/2024

Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà tornaran a estar presents enguany a Navartur, la Feria Internacional de Turismo de Navarra. Aquesta cita, una de les més importants del sector turístic a la zona nord d’Espanya, se celebrarà a Pamplona, del 23 al 25 de febrer.

Els cinc municipis de la Costa del Baix Gaià -Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà- es tornaran a promocionar conjuntament al mercat navarrès sota el paraigües de la marca Costa Daurada. Navartur és una de les cites habituals on assisteixen els cinc municipis atesa la importància dels mercats navarrès i basc en el sector turístic del nostre territori.

Aquesta acció s’emmarca en les tasques de promoció turística que realitzen els cinc municipis coordinadament per tal de potenciar el Baix Gaià com a destinació turística potencial Els cinc municipis tindran un espai diferenciat dins l’estand que la Diputació de Tarragona, a través del Patronat de Turisme Costa Daurada – Terres de l’Ebre, ubicarà a la fira Navartur 2024.

Entre els dies 23 i 25 de febrer, els municipis de la Costa del Baix Gaià oferiran també als visitants de la fira un tast d’oli de les cooperatives agrícoles del Baix Gaià. Navartur va comptar el 2023 amb més de 46.000 visitants, 60% més que en l’edició del 2022.

També estaran al Salón de Turismo de Aragón

D’altra banda, els 5 municipis de la Costa del Baix Gaià participaran també conjuntament enguany al Salón de Turismo de Aragón ARATUR que tindrà lloc a Saragossa del 24 al 26 de maig.

Aquest dimarts, 13 de febrer, s’ha signat a la Diputació de Tarragona el Conveni per a la participació conjunta i coordinada al programa de fires i a les campanyes de publicitat amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona que contempla la participació a la Fira Navartur de Pamplona així com diferents campanyes de comunicació en línia en els mercats nacional, estatal i internacional (Catalunya, Espanya i França). El Conveni ha estat signat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i 32 administracions i entitats.

Foto: Foto de família de l’acord entre els cinc municipis. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This