Roda de Berà posa en marxa una nova campanya ‘Cupons Comerç’

REDACCIÓ – Roda de Berà, 9/2/2024

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Roda de Berà ha posat en marxa una nova campanya de promoció del comerç local, amb l’objectiu d’incentivar les compres de proximitat, en un moment en què és tan necessari donar suport al comerç local. Es durà a terme, com en anteriors ocasions, a través de l’aplicació del comerç local, Reactiva’t, presentada al març de l’any passat.

S’hi activaran 800 cupons adreçats a tots els establiments de Roda de Berà, comercials, d’alimentació i d’hostaleria, 400 cupons de 10 euros, i 400 més de 5 euros. Cada persona en podrà utilitzar quatre, dos de 10 euros per a compres iguals o superiors a 30 euros; i dos de 5 euros, per bescanviar en compres iguals o superiors a 15 euros.

Estaran disponibles del 16 al 25 de febrer, o fins a esgotar el pressupost destinat a la campanya, 6.000 euros. Els establiments ja es poden adherir a través de la pròpia aplicació.

L’app Reactiva’t, disponible per a dispositius iOS i Android, compta actualment amb 860 persones registrades.

Foto: La campanya es porta a terme a través de l’aplicació del comerç local, Reactiva’t, presentada al març de l’any passat. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This