La Pobla de Montornès acollirà el 9 de març la segona edició del Concurs de microteatre ‘Actua’

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 9/2/2024

El proper 9 de març, l’Ajuntament de la Pobla de Montornès organitzarà la segona edició del Concurs de microteatre ‘Actua’. Per això, el consistori poblenc ha fet una crida per a la presentació de propostes de forma presencial a les oficines municipals o a través de la seu electrònica. La data límkit és el proper 19 de febrer.

Es podrà presentar qualsevol persona física o grup de teatre amb un límit de dues obres per persona o grup. Les obres han de ser d’una durada mínima de 10 minuts i màxima de 20 minuts. El jurat seleccionarà quatre obres per participar en el II Concurs de microteatre de la Pobla de Montornès.

L’obra guanyadora la decidirà el públic assistent a través d’una votació popular i tindrà un premi econòmic de 250 euros. El premi per participació dels altres tres grups serà de 75 euros i hi haurà un reconeixement a la millor actriu de 25 euros i un reconeixement al millor actor de 25 euros.

Foto: Una imatge dels guanyadors de l’edició passada del festival de microteatre amb les autoritats. / AJ. POBLA DE MONTORNÈS

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This