Taula rodona sobre els seixanta anys de la Resclosa del Catllar el 16 de febrer

REDACCIÓ – El Catllar, 7/2/2024

Aquest 2024 es compleixen seixanta anys de la construcció de la Resclosa del riu Gaià al Catllar. El proper divendres 16 de febrer està prevista una taula rodona amb la participació de Ricard Ramon, Joan Díaz i Josep Zaragoza. Organitzada per l’Ajuntament del Catllar i l’Associació Mediambiental La Sínia, la taula rodona es farà al Centre Cultura del Catllar a partir de les set del vespre.

La Resclosa, construïda fa seixanta anys per aprofitar l’aigua del riu Gaià per a usos agrícoles, s’ubica al municipi del Catllar en l’àmbit fluvial delimitat entre el Pont vell de l’antiga línia de ferrocarril Reus-Roda i la Resclosa a peus de la Fàbrica. Aquest tram del riu Gaià està situat, dos quilòmetres aigües avall de l’embassament del Gaià i està catalogat com a Xarxa Natura 2000 i com a Zona d’especial Protecció per a la Aus (zona ZEPA).

Foto: La Resclosa del Catllar és un dels espais naturals d’interès del tram baix del riu Gaià. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This