La planificació i coordinació del Casal La Violeta d’Altafulla es farà a través d’un procediment obert

REDACCIÓ – Altafulla, 2/2/2024

L’Ajuntament d’Altafulla treballa per definir el futur immediat del Casal La Violeta després de prescindir el juny passat dels serveis del qui va ser designat director artístic a dit per l’anterior govern liderat per l’Alternativa, Juan Cruz. Els serveis tècnics municipals estan treballant en la redacció del plec de clàusules que ha de regir el contracte menor que ha de servir per contractar un nou servei que es faci càrrec de planificar, coordinar i programar allò que s’esdevingui a La Violeta.

Hi haurà doncs un nou servei que assumirà aquestes tasques de tipus professional i lligades a la regidoria de Cultura. Tal com assenyala la regidora responsable de l’àrea, Gemma Maymó, en declaracions a Altafulla Ràdio, s’estan ultimant els detalls tècnics i administratius que han de regir el contracte i s’espera que aquests estiguin disponibles durant aquest mes de febrer.

Així, seguint els mètodes habituals de publicitat dels contractes menors que es realitzen al consistori, es publicarà el plec de clàusules perquè puguin presentar les seves ofertes i candidatures aquelles empreses o persones que desitgin prestar aquest servei. La idea és comptar amb aquesta figura operativa per al pròxim trimestre i poder definir aleshores ja una nova programació estable per a aquest equipament.

Foto: El Casal La Violeta d’Altafulla és un dels principals equipaments culturals del Baix Gaià. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This