Aquest 3 de febrer arriba el primer Carnaval del Baix Gaià a la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 30/1/2024

La Pobla de Montornès donarà el tret de sortida al Carnaval al Baix Gaià, que s’allargarà durant tres caps de setmana, culminant el 17 de febrer a Creixell. Serà aquest proper dissabte, 3 de febrer, i arrencarà amb una rua que s’inicia a les sis de la tarda.

A les vuit del vespre està prevista una exhibició de ball al poliesportiu, fins a les deu de la nit, en què està previst el lliurament de premis. Després es farà el sopar de carmanyola i la festa acabarà amb música. A les onze amb el DJ Sergi-G i a la una de la matinada amb el DJ Roxy.

Foto: Una imatge del Carnaval de la Pobla de Montornès de l’any passat. / AJ. LA POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This