Altafulla començarà la setmana vinent els treballs de reparació i protecció del passeig Botigues de Mar

REDACCIÓ – Altafulla, 19/1/2024

Durant la setmana vinent s’iniciaran els treballs de reparació i protecció del passeig Botigues de Mar en la zona afectada pel temporal. Els treballs consistiran en la creació d’una nova escullera de protecció amb les mateixes característiques que l’escullera realitzada a finals d’any pel Servei Provincial de Costes i la recuperació de l’amplada existent al passeig abans de l’esfondrament provocat pels darrers temporals.

L’execució d’aquestes obres aniran a càrrec de l’Ajuntament d’Altafulla, per tal de no endarrerir-les i garantir així l’estabilitat del passeig i la seguretat dels seus usuaris de cara a la present temporada turística.

Paral·lelament, s’està tramitant la concessió de passeig marítim amb el Servei de Costes de l’Estat per tal de, en un futur, fer-se càrrec del seu manteniment ja que actualment la titularitat d’aquest espai no es municipal.

L’import de les obres ascendeix a uns 80.000 euros (sense IVA) i la seva durada s’estendrà com a màxim un mes, sempre i quan les condicions meteorològiques i possibles llevantades ho permetin.

Foto: Una imatge de l’estat actual del Passeig de Botigues de Mar d’Altafulla. / AJ, ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This