La Policia Local de Torredembarra deté un jove per robatori amb força i tràfic de drogues

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/1/2024

La Policia Local de Torredembarra va detenir un jove, veí de la Pobla de Montornès, la matinada del 12 de gener, al barri dels Munts, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i un altre contra la salut pública (tràfic de drogues).

Una patrulla de la Policia Local es trobava duent a terme un servei ordinari de vigilància quan va veure dues persones corrents i van detectar una forta olor de marihuana. Aleshores es va iniciar una persecució durant la qual a un dels individus li va caure una bossa però va poder fugir i a l’altre el van detenir, a la plaça de l’Ermita. Al detingut, se li van trobar unes bosses amb marihuana, un tornavís, un cúter i un pot de tabac. Pel que fa a la bossa que havia perdut l’individu que es va escapolir, s’hi va trobar una consola de jocs.

Mentre tenia lloc aquest succés, la Policia Local va rebre avís dels Mossos d’Esquadra d’un robatori amb força a l’interior d’un habitatge dels Munts en què uns individus havien sostret una consola de jocs i marihuana, que segons els afectats era per a autoconsum. D’aquesta manera, la Policia Local va establir relació entre els fets succeïts.

Foto: Una imatge de la droga intervinguda per la Policia Local de Torreedembarra,/ AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This