El muntatge teatral ‘Trampes de Zorros’, de Joan Maria Vidal, es podrà veure a Eivissa

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/1/2024

L’obra teatral ‘Trampes de Zorros’ de l’actor, director i dramaturg torrenc Joan Maria Vidal,  es podrà veure el 20 de gener per primer cop a les Illes Balears, concretament al teatre de Can Ventosa, de la ciutat d’Eivissa. Vidal hi durà la seva última obra i la més personal, escrita i protagonitzada per ell mateix, una nova oportunitat per seguir col·leccionant bones crítiques.

El muntatge teatral es va estrenar el juny del 2022 i ha estat seleccionada en el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) i el Festival Internacional de Teatre Susana Alexander (FITSA) de la Ciudad de Puebla, a Mèxic. Aquesta trajectòria ha fet que l’obra hagi evolucionat incorporant, per exemple, un personatge mexicà, o esdevenint més còmica i atractiva per un públic jove.

Per Vidal és una gran satisfacció viure que al final de cada representació s’acosti gent del públic per dir-li que s’han emocionat, que els ha sorprès i alhora commogut. És, com ha explicat en aa Altafulla Ràdio, un repte que representa dificultats com mantenir-se dalt de l’escenari tot sol durant tota la funció i també facilitats, com per exemple a l’hora de viatjar.

La cita amb Trampes de Zorros al teatre Can Ventosa de la ciutat d’Eivissa està prevista per al pròxim dissabte dia 20 de gener, a les 20 hores. Una funció que obre les portes a l’altafullenc en el panorama teatral balear.

Foto: Un moment de la representació de l’obra al Catllar. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This