Altafulla inicia la tercera i darrera fase del procés participatiu per posar nom a tres carrers de Safranars

REDACCIÓ – Altafulla, 11/1/2024

Pròximament l’Ajuntament d’Altafulla ha de posar nom a tres carrers de Safranars. Per això ha obert un procés participatiu, que va començar el mes de novembre amb una primera fase en què es van recollir una trentena de propostes a través de l’aplicació eAgora. En la segona, es van escollir les cinc propostes finalistes.

Entre el 15 i el 23 de gener es porta a terme la tercera i darrera fase del procés participatiu. Entre les cinc propostes finalistes, cada persona en podrà votar una. Podeu votar a través d’eagora: www.eagora.app/.

Les cinc propostes són:

1.Carrer dels Diables d’Altafulla

2. Carrer de Sant Simplici

3. Carrer de la Sardana

4. Via dels Països Catalans

5. Carrer de Joana Badia (actriu, directora de teatre i rapsoda…)

Foto: Plànol del polígon urbanístic de Safranars. / AJ. ALTAFULLA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This