La remodelació del carrer de Dalt d’Altafulla arrencarà la segona quinzena de gener i estarà acabada a l’estiu

REDACCIÓ – Altafulla, 8/1/2024

Les obres de remodelació del carrer de Dalt d’Altafulla, i començaran definitivament a mitjans d’aquest mes després que a finals d’any s’hagin adjudicat definitivament les obres per un valor de 838.980 euros (uns 700.000 sense IVA) i ara s’estiguin ultimant els tràmits per signar el contracte.

Els treballs a executar han de millorar l’accessibilitat de la via fent-la més practicable per als vianants. També es vol reduir la presència de vehicles en aquest àmbit que conformen el carrer de l’Hostal, exclusivament per a vianants, i el carrer Martí d’Ardenya, també pacificat. Es mantindrà l’estètica d’aquests carrers pel que fa al paviment i les llambordes i se’n limitarà l’estacionament.

La voluntat del consistori és acabar definint aquest carrer com una zona per a vianants, tot permetent només l’accés de vehicles comercials i de veïns, amb la potenciació de les zones de càrrega i descàrrega.

En el temps que durin les obres caldrà tallar el carrer al trànsit rodat per qüestions logístiques i, per tant, aquest període servirà també com a banc de proves pel que podria esdevenir una zona més lliure de vehicles. El mateix que es va poder constatar, en menor mesura, amb l’acció simbòlica que es va fer el passat 22 de setembre en el marc del dia sense cotxes, en què, es va tallar al trànsit aquest tram de la via pública.

La remodelació està sufragada en part important pel Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona, amb 400.000 euros.

Foto: Una imatge actual del carrer de Dalt. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This