L’Ajuntament de Creixell recull un total de 2.500 euros per la Marató de TV3

REDACCIÓ – Creixell, 3/1/2024

L’Ajuntament de Creixell ha recollit un total de 2.500 euros per la Marató de TV3, enguany dedicada a la salut sexual i reproductiva, a través de diferents activitats solidàries realitzades amb aquesta finalitat enguany a la localitat. El consistori creixellnc ja ha fet l’ingrés bancari d’aquests diners.

En aquestes activitats solidàries hi van participar diferents entitats i associacions creixellenques i nombrosos veïns i veïnes. A Creixell hi ha haver un ampli ventall d’activitats. Els membres de Protecció Civil de Creixell es van encarregar de la seguretat als esdeveniments. Amb gimcanes, vermut musical, zumba, xerrades, ioga, quinto,  sortejos…

Foto: Una de les activitats portades a Creixell per la Marató de TV3. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This