El Club de Lectura Creixell Crims arrencarà el 2024 amb Anna Maria Villalonga i Horace McCoy

REDACCIÓ – Creixell, 2/1/2024

El Club de Lectura Creixell Crims, que es porta a terme a la biblioteca de la localitat del Baix Gaià, ja té calendari per al primer semestre de 2024. Començarà el proper 25 de gener amb una doble proposta: Encara maten els cavalls, d’Anna Maria Villalonga, i Oi que maten els cavalls, d0Horace McCoy,

El club de lectura creixellenc seguirà amb: L’assassí dins meu, de Jum Thompson, el 22 de febrer; Judici de pedra, de Ruth Rendell, 28 de març; Teva, de Claudio Piñeiro, 25 d’abril; i Total Khèops, de Jean-Claude Izzo, el 23 de maig.

El període d’inscripció està obert a la Biblioteca Municipal de Creixell, al telèfon 977 80 34 00. La inscripció és gratuïta. L’horari és a les 17:30 hores.

Foto: La darrera sessió del Club de Lectura Creixell Crims d’aquest 2023. / CREIXELL CRIMS

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This