Altafulla celebra la seva Fira de Nadal del 15 al 17 de desembre

REDACCIÓ – Altafulla, 14/12/2023

Altafulla ha canviat les dates de la seva Fira de Nadal, passant del cap de setmana del Pont de la Puríssima al següent i enguany se celebrarà del 15 al 17 de desembre. Es manté com a escenari la plaça de l’Església i comptarà una trentena de parades. La Fira de Nadal és una ocasió única per passejar, mirar i fer compres nadalenques i també per apostar pel comerç de proximitat, triant i remenant a les paradetes artesanes, les botigues i les entitats.

La música també tindrà un protagonisme especial a la Fira de Nadal d’Altafulla, amb les nadales clàssiques, amb veus dels cors i també amb altres estils. També hi haurà sorpreses que anireu descobrint si hi aneu a fer una visita.

La Fira de Nadal d’Altafulla s’obrirà aquest divendres a les 18:00 hores fins a les 23:00; dissabte estarà oberta d’11:00 a 23;00 hores i diumenge, d’11:00 a 15:00 hores.

Foto: Una imatge de la fira nadalenca d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This