Creixell organitza enguany una Fira de Nadal el 22 i el 23 de desembre

REDACCIÓ – Creixell, 13/12/2023

L’Ajuntament de Creixell ha preparat enguany una nova proposta per les festes nadalenques al municipi. Es tracta de la 1a Fira de Nadal, que tindrà lloc el divendres 22 i el dissabte 23 a la plaça Major i la rambla de les Moreres.

La fira comptarà amb parades d’artesania, antiguitats, bonsais, espelmes, manualitats, crochet i moltes altres coses més. La inauguració tindrà lloc el divendres, a les 17 hores. Poc després, els infants faran cagar el tió.

El dissabte, l’horari de matí serà de 10h a 14 hores, i s’oferiran tallers de crochet, terrissa, manualitats i bonsais. I a la tarda, en horari de 17h a 21 hores, està prevista la cantada de nadales a càrrec de la Coral de l’Escola Les Eres i la Coral Sant Jaume. I un cop es tanqui la fira, els Diables de Creixell organitzaran el sopar i ball de fi de festa a la rambla de les Moreres.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This