El Cant de la Sibil·la es podrà veure per primer cop al Catllar aquest Nadal el 28 de desembre

REDACCIÓ – El Catllar, 12/12/2023

El proper 28 de desembre arriba per primer cop al Catllar El Cant de la Sibil·la. La representació musical serà a les set del vespre a l’Església de Sant Joan Baptista i l’entrada és lliure. Al Catllar es podrà gaudir de la mateixa representació que es fa a la cripta de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona cada any, que compta amb música i direcció del productor rierenc Sergi Planas.

El Cant de la Sibil·la és una representació musical originada al segle X a Aquitània, i molt arrelada a Catalunya. Tot i que a partir del Concili de Trento va ser prohibida, posteriorment s’ha anat recuperant. Una de les característiques més especials de la Sibil·la és que, a cada lloc, la música és diferent, tot i que, evidentment, amb punts en comú.

Foto. Una imatge de la representació que es podrà veure al Catllar. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This