S’instal·la un senyal d’encreuament intel·ligent a la carretera T-210 a la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 8/12/2023

S’ha instal·lat un senyal d’encreuament intel·ligent a la carretera T-210 en el terme de la Pobla de Montornès amb el camí de Creixell per oferir més seguretat als conductors, atès que aquesta cruïlla té poca visibilitat.

Aquest senyal Intel·ligent ofereix als conductors una informació visual addicional gràcies a un panell lluminós, en el qual s’encendrà de manera intermitent davant la detecció d’un vehicle amb el text: Atenció vehicle.

Aquest senyal, subvencionat a totalment per la Diputació de Tarragona, és 100% sostenible, ja que incorpora una placa solar, la qual subministra energia suficient al radar de detecció i al panell lluminós, aconseguint així fer la mínima obra civil.

Foto: Una imatge d’aquest nou senyal a la carretera de T-210. / AJ. LA POBLA DE MONTORNÈS

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This