El Festival Reggus es trasllada al Catllar aquest 2 de desembre

REDACCIÓ – El Catllar, 1/12/2023

El festival de música reggae, ska i altres herbes, El Reggus, continua amb les celebracions del seu 30è aniversari. Durant tot el 2023, s’han organitzat diversos concerts i activitats amb artistes de gran renom. Gràcies al suport de la Diputació de Tarragona, per primera vegada ho han començat a fer lluny de Reus i ara arriba el torn del Catllar.

Aquesta vegada serà Dr. Ring Ding (Alemanya), un altre dels històrics del ska, acompanyat per Bongoroll en una sessió per repassar el seu repertori de grans èxits en l’últim esdeveniment del Reggus d’aquest 2023. Tot i que afirmen que es seguiran anunciant noves sorpreses pròximament.

La jornada del proper 2 de desembre al Catllar arrencarà a les 12.00 hores del migdia amb una trobada de scooters, on també hi participa el Vespa Club del Baix Gaià.

La música no deixarà de sonar amb la selecció de soul, boogaloo, ska i early reggae a càrrec de Hands Up. Serà a partir de les 15.00 hores de la tarda quan la sessió de Komando Sound, que també celebra 10 anys d’activitat, i ens farà vibrar fins a l’actuació de Dr. Ring Ding, prevista per les 18.00 h, per tancar un gran dia de vinils i grans èxits del reggae.

Tot l’esdeveniment, amb entrada lliure, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Catllar i es situarà sota la gran carpa situada a la Torre d’en Guiu. Al mateix parc hi ha un restaurant on es podrà dinar i gaudir així de totes les actuacions.

Foto: Komando Sound és una de les formacions que es podrà veure aquest 2 de desembre al Catllar. / KOMANDO SOUND

Hemeroteca

Tweets recents

Share This